top of page
movelogo_blue-02_edited.png

Wellness
Kreta 16-23 sep 2023
Cavo Spada Deluxe & Spa *****

Nu har du som kund hos Move Wellness chansen att åka med oss på resa till Kreta. 

20220627_170734.jpg
middag-min.jpg
träning4.jpg
Balos Beach.jpg

Res med Move till Kreta

Cavo Spada Deluxe & Spa * * * * *

16-23 september 2023

Följ med oss till solen på Kreta för en vecka med träning, upplevelser, god mat och härlig gemenskap. Direkt vid stranden en bit utanför Kolymbari på den nordvästra delen av Kreta hittar vi femstjärniga Cavo Spada Deluxe & Spa. Ett välskött hotell av hög standard med fantastiska träningsfaciliteter, hinderbana, padel- och tennisbana. Det finns gym, såväl utomhus som inomhus samt en underbar shala med utsikt över havet där vi kommer köra olika gruppträningspass. Här hittar vi dessutom ett välutrustat spa samt flera olika restauranger med olika inriktning. I området finns flera intressanta utflyktsmål, fina stränder samt mysiga städer och byar. 

 
Här ger vi dig chansen att uppleva en underbar vecka fylld av träning, upplevelser samt god mat & dryck. Självfallet blir det också tid för avkoppling, sol, bad samt massor av härligt umgänge.

Den här resan är för alla oavsett erfarenhet och träningsvana. Våra duktiga tränare hjälper dig att anpassa träningen till din nivå.

Utbudet av träning kommer vara stort och varierat, kanske är detta veckan då du hittar massa nya sätt att träna på. Det finns också gott om tid för återhämtning och vila. Och för den som vill, massa rolig gemenskap i form av utflykter, lek och mingelkvällar. Du är lika välkommen oavsett om du deltar på alla träningspass eller om du väljer ett pass om dagen och ägnar resten av tiden åt att läsa eller umgås. Vi vill att du kommer tillbaka till Sverige och hösten hög på ny energi!

I resans pris ingår "i princip allt", mer specifikt:

 • Flyg & bagage, mat på flyget samt transfers

 • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

 • Mat & dryck (All inclusive)

 • Fritt deltagande på alla gruppträningspass

 • Utflykter och aktiviteter​

pris: 14.990 sek*

* Gäller mot uppgivande av kod "Move Wellness". Ord. pris 16.990 sek. 

MISSA INTE CHANSEN - ANMÄL IDAG!

Vi har ett begränsat antal platser, se till att säkra Din plats redan idag!

Anmäl ditt intresse genom länken nedan, kom in till oss på Move eller ring:
telefon 010 777 29 00.

Huvudinstruktörer

Simon Rosenholm

Jag skulle verkligen definiera mig själv som en eldsjäl inom träning och hälsa. Jag har en stark tro att träning och goda vanor är nyckeln till ett starkare, smartare och lyckligare liv.

Privat gillar jag all form av motion, från funktionell träning till enduro, men mitt största hjärtebarn är kampsport/MMA som jag tränat aktivt sedan 6 års ålder.

Jag har sedan innan jag blev myndig jobbat inom träningsbranschen i flera olika former men har under det senaste året varit aktiv inom affärsutveckling, för att skapa en så bra hälsoprodukt som möjligt!

Denna resa hoppas jag sticker ut med förutom vår gemensamma breda kompetens om träning och hälsa att vi lyckas samla en grupp som vill njuta av tid för sig själv, sin hälsa och att vi tillsammans lyckas med ett så kallat bubbel-hopp i en vecka!

Linda Blomdahl Sjölund

 

Jag har träning som både yrke och hobby och har skaffat mig stor kunskap och erfarenhet under 25 år som instruktör inom mängder av gruppträningskoncept.

 

Att leda grupper, med utmaningen att se alla är det roligaste jag vet och mitt holistiska synsätt tror jag genomsyrar mina pass. Jag vill bygga sunda kroppar inifrån och ut, och jag bjuder på en mix av djup och lättsamhet. 

Under vecka kommer jag hålla i massa olika pass där jag törs lova att det finns “något för alla”. Bl a olika styrkepass där jag älskar att utbilda samtidigt, fartfylld rörelseglädje till musik samt ljuvliga, vilsamma pass på yogamattan. Detta blir min nionde träningsresa. 

Gruppträningspass och aktiviteter

Exempel på aktiviteter under veckan

 

 • Olika former av Yoga (Morgonyoga, Yogaflow, Yinyoga)

 • Pass inriktade på styrka och kondition (Gympa, Functional fitness, Thaiboxning, Core, Happymoves, SomaMove, Cardio, Funktionell styrka, Skivstång)

 • Workshops inom t ex styrketräning, löpning, acroyoga

 • Trivselkvällar med quiz

 • Gemensamma middagar

 • Utflykt till Chania stad

 • Vandring

 • Padel och tennis

 • Hinderbana

En typisk dag kan se ut så här:

 

7.30 Morgonyoga (Linda) och Morgonjogg (Simon)
8.15 Functional fitness
 (Simon)
9.00 Frukost

10.00 Workshop "Kom igång med löpning" (Linda)
11.00 Thaiboxning (Simon)
12.00 Lunch
Några timmar i solstolen, ett besök på  SPA eller en promenad längs stranden
14.30 Crossfit (Simon) och Happymoves (Linda)
15.15 SomaMove (Linda)
17.00 Hinderbana (Simon) och Yinyoga (Linda)

19.00 Mingel
20.00 Gemensam middag 

 

FORTFARANDE INTE ANMÄLT DIG?

bottom of page