top of page

Retreat

Kap Verde

11-18 november

Melia Dunas Beach Resort & Spa * * * * * 

Skäm bort Dig i vinter - Retreat på Kap Verde!

11-18 november

När mörker och kyla tagit ett fast grepp om våra egna breddgrader drar vi söderut, mot Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat. 


Vi checkar in på femstjärniga Melia Dunas Beach Resort & Spa, en lyxig strandresort belägen norr om Santa Maria på den kapverdiska ön Sal.


Här kommer du erbjudas alla de komponenter som ingår i vårt koncept WELLNESS BY lucaniatours men med lite mer utrymme för återhämtning, avslappning, flärd och upplevelser. För att ytterligare förstärka exklusiviteten genomförs denna resa också med en begränsad gruppstorlek. Vi kallar det RETREAT BY lucaniatours

Det blir ett något nedbantat utbud med gruppträning men likväl omfattande och variationsrikt, välgörande behandlingar, spa-besök, mängder av spännande och unika utflykter/upplevelser samt inte minst god mat, dryck, ett härligt umgänge och gott om tid för avslappning och återhämtning. 

Resan är av typen "More inclusive" och innehåller:

  • Flyg och transfers

  • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

  • Mat & dryck (All inclusive)

  • Gruppträningspass

  • Individuella sessioner / personlig träning

  • Kropps- och skönhetsbehandlingar

  • Utflykter och aktiviteter

pris: 18.900 sek*

* Gäller tidigare kunder samt mot uppgivande av rabattkod. Ord. pris 20.900 sek. 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Kraftigt begränsat antal platser, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Kap Verde!

Mer om resan, resmålet och vår planerade vistelse

Resmål

Kap Verde

Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som både vill koppla av och uppleva något nytt på semestern.

Resan

Flyg och transfer

Vi flyger direkt till/från Sal med direktflyg från/till Arlanda med TUIfly. Självfallet ingår också mat på flyget, incheckat bagage samt transfers på plats. 

Boende, mat och dryck

Melia Dunas Resort & Spa * * * * *

Meliá Dunas Beach Resort & Spa är en lyxig strandresort belägen norr om Santa Maria på den kapverdiska ön Sal. Anläggningen kombinerar fantastiska tropiska trädgårdar, ett evigt sommarklimat och förstklassigt boende och faciliteter.

Gruppträning

Yoga, dans, styrka och kondition i olika former

Omfattande och varierat för både nybörjare och mer avancerade. Välj dina favoriter och/eller passa på att prova något nytt!

Något nedbantat men i vårt retreat-koncept har vi givetvis även här med oss flera duktiga och entusiasmerande ledare som kommer att erbjuda ett väl valt och varierat utbud av gruppträningspass, exklusivt för vår grupp. 

Individuella sessioner

Kropps- och skönhetsbehandling samt privat träning

För att riktigt kunna skämma bort dig har vi med oss egna terapeuter som kommer erbjuda dig avslappnande behandlingar samt tränare/coacher som instruerar under individuella sessioner. 

Utflykter och övriga aktiviteter

Kultur, upplevelser, underhållning och äventyr

Förutom träning och behandlingar ingår också flera utflykter där du ges möjlighet att uppleva mer av resmålet. Dessutom bland annat sport, lek, spel, sång, musik och dans. 

Ledare

Gruppträningsinstruktörer, terepeuter och övriga ledare

Som vanligt kommer vi samla ihop ett härligt gäng med entusiasmerande grupptränare, skickliga terapeuter, ihärdiga personliga tränare och andra som behövs för att organisera och leda under vår vistelse. 

Please reload

FORTFARANDE INTE BOKAT?

Kraftigt begränsat antal platser, se till att säkra Din plats redan idag!

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Kap Verde!

bottom of page