top of page

Wellness

Fuerteventura

27 nov - 4 dec

Våra danspass på stranden vill du inte missa. Här från en av förra årets resor på Sardinien.

Fira första advent med oss på Fuerteventura!

27 november - 4 december

När kylan och mörkret på allvar gripit tag om våra breddgrader far vi söderut. För första gången så långt som till Kanarieöarna, närmare bestämt till Fuerteventura - solens och de milslånga strändernas ö. Magic Life Fuerteventura tronar magnifikt ovanför den i princip oändligt långa sandstranden Playa de Esquinzo och erbjuder en fantastisk utsikt över Atlanten. Här finns mycket goda förutsättningar för både aktiviteter, avkoppling och njutbara matupplevelser. 

Här erbjuder vi, tillsammans med partners inom träning och hälsa, ett beprövat och framgångsrikt helhetskoncept med ditt välmående i fokus – WELLNESS BY lucaniatours. Omsorgsfullt planerat och noga avvägt erbjuds du dagar fyllda med variationsrika och glädjefyllda gruppträningspass, personlig coachning, avslappnande kropps- och skönhetsbehandlingar, trevliga utflykter och andra roliga och mysiga aktiviteter. Självfallet blir det också tid för avkoppling, sol, bad, god mat och dryck samt massor av härligt umgänge.

Allt som erbjuds ingår, hur mycket du deltar är dock naturligtvis upp till dig själv. Vårt fokus är att du ska må bra och det brukar våra gäster göra, oavsett ambitionsnivå och tidigare träningsbakgrund.

Resan är av typen "More inclusive" och innehåller:

  • Flyg och transfers

  • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

  • Mat & dryck (All inclusive)

  • Gruppträningspass

  • Individuella sessioner / personlig träning

  • Kropps- och skönhetsbehandlingar

  • Utflykter och aktiviteter

pris: 14.900 sek*

* Gäller tidigare kunder samt mot uppgivande av rabattkod. Ord. pris 16.900 sek. 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Fuerteventura!

Mer om resan, resmålet och vår planerade vistelse

Resmål

Fuerteventura och Jandia-halvön

Fuerteventura ca 10 mil öst om Västsahara är relativt stor men glesbefolkat, ett paradis för sol- och stranddyrkare.

Resan

Flyg och transfer

Vi flyger direkt till/från Fuerteventura med direktflyg från/till Arlanda (alternativt Köpenhamn) med TUIfly. Självfallet ingår också mat på flyget, incheckat bagage samt transfers på Fuerteventura. 

Boende, mat och dryck

Magic Life Fuerteventura ****

Fin anläggning i magnifikt läge med fantastiska faciliteter och mycket stort utbud av aktiviteter, mat och dryck. 

Gruppträning

Väldigt omfattande utbud av pass för både nybörjare och träningsvana

På Fuerteventura erbjuder vi ett mer omfattande och variationsrikt utbud av gruppträningspass än någonsin tidigare. Det blir dans, yoga samt styrke- och konditionsbaserade pass i de flesta tänkbara former.

Individuella sessioner

Kropps- och skönhetsbehandling samt privat träning

För att riktigt kunna skämma bort dig har vi med oss egna terapeuter som kommer erbjuda dig avslappnande behandlingar samt tränare/coacher som instruerar under individuella sessioner. 

Utflykter och övriga aktiviteter

Kultur, upplevelser, underhållning och äventyr

Förutom träning och behandlingar ingår också flera utflykter där du ges möjlighet att uppleva mer av resmålet. Dessutom bland annat sport, lek, spel, sång, musik och dans. 

På egen hand

"När du vill vara dig själv för en stund..."

Schemat är fullt med olika aktiviteter från morgon till kväll. Du är fri att delta i allt du önskar men har självklart också möjlighet att avstå - nyttja anläggningens faciliteter, upptäcka omgivningarna eller bara ta det lugnt en stund. 

Ledare

Gruppträningsinstruktörer, terepeuter och övriga ledare

Som vanligt kommer vi samla ihop ett härligt gäng med entusiasmerande grupptränare, skickliga terapeuter, ihärdiga personliga tränare och andra som behövs för att organisera och leda under vår vistelse. 

Please reload

FORTFARANDE INTE BOKAT?

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Fuerteventura!

bottom of page