top of page

Wellness

Korfu

30 sep - 7 okt

Må bra med oss på Korfu i höst!

30 september - 7 oktober

I slutet av september återvänder vi till den grekiska övärlden, den här gången till Korfu. Invid den privata stranden i utkanten av Korfu stad bor vi på mångfaldigt prisade Kerkyra Golf med gott om ytor för både aktiviteter och lugna stunder.

 
Här erbjuder vi, tillsammans med partners inom träning och hälsa, ett beprövat och framgångsrikt helhetskoncept med ditt välmående i fokus – WELLNESS BY lucaniatours. Omsorgsfullt planerat och noga avvägt erbjuds du dagar fyllda med variationsrika och glädjefyllda gruppträningspass, personlig coachning, avslappnande kropps- och skönhetsbehandlingar, trevliga utflykter och andra roliga och mysiga aktiviteter. Självfallet blir det också tid för avkoppling, sol, bad, god mat och dryck samt massor av härligt umgänge.

Allt som erbjuds ingår, hur mycket du deltar är dock naturligtvis upp till dig själv. Vårt fokus är att du ska må bra och det brukar våra gäster göra, oavsett ambitionsnivå och tidigare träningsbakgrund.

Resan är av typen "More inclusive" och innehåller:

  • Flyg och transfers

  • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

  • Mat & dryck (All inclusive)

  • Gruppträningspass

  • Individuella sessioner / personlig träning

  • Kropps- och skönhetsbehandlingar

  • Utflykter och aktiviteter

pris: 14.400 sek*

* Gäller tidigare kunder samt mot uppgivande av rabattkod. Ord. pris 16.400 sek. 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Korfu!

Mer om resan, resmålet och vår planerade vistelse

Resmål

Korfu

Korfu (eller Kerkyra som ön heter på grekiska) ligger i norra delen av joniska havet, strax utanför Greklands och Albaniens kust.

Resan

Flyg och transfer

Vi flyger direkt till/från Korfu med direktflyg från/till Arlanda med TUIfly. Självfallet ingår också mat på flyget, incheckat bagage samt transfers på plats. 

Boende, mat och dryck

Kerkyra Golf ****

Invid den privata stranden i utkanten av Korfu stad bor vi på mångfaldigt prisade Kerkyra Golf med gott om ytor för både aktiviteter och lugna stunder.  

Gruppträning

Yoga, dans, styrka och kondition i olika former

Omfattande och varierat för både nybörjare och mer avancerade. Välj dina favoriter och/eller passa på att prova något nytt!

Individuella sessioner

Kropps- och skönhetsbehandling samt privat träning

För att riktigt kunna skämma bort dig har vi med oss egna terapeuter som kommer erbjuda dig avslappnande behandlingar samt tränare/coacher som instruerar under individuella sessioner. 

Utflykter och övriga aktiviteter

Kultur, upplevelser, underhållning och äventyr

Förutom träning och behandlingar ingår också flera utflykter där du ges möjlighet att uppleva mer av resmålet. Dessutom bland annat sport, lek, spel, sång, musik och dans. 

På egen hand

"När du vill vara dig själv för en stund..."

Schemat är fullt med olika aktiviteter från morgon till kväll. Du är fri att delta i allt du önskar men har självklart också möjlighet att avstå - nyttja anläggningens faciliteter, upptäcka omgivningarna eller bara ta det lugnt en stund. 

Ledare

Gruppträningsinstruktörer, terepeuter och övriga ledare

Som vanligt kommer vi samla ihop ett härligt gäng med entusiasmerande grupptränare, skickliga terapeuter, ihärdiga personliga tränare och andra som behövs för att organisera och leda under vår vistelse. 

Please reload

FORTFARANDE INTE BOKAT?

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Korfu!

bottom of page