top of page

Wellness

Sardinien

18-25 september

Wellness på Sardinien!

18-25 september

I september återvänder vi till en tidigare favorit, Alghero på den underbart vackra Medelhavsön Sardinien. Vår resort är naturskönt belägen, omgiven av ett naturreservat och med mindre än 50 meter till det kristallklara havet och den långgrunda sandstranden Spiagga Mugoni. I området finns flera intressanta utflyktsmål, otaliga stränder och inte minst den vackra staden Alghero.

 
Här erbjuder vi, tillsammans med partners inom träning och hälsa, ett beprövat och framgångsrikt helhetskoncept med ditt välmående i fokus – WELLNESS BY lucaniatours. Omsorgsfullt planerat och noga avvägt erbjuds du dagar fyllda med variationsrika och glädjefyllda gruppträningspass, personlig coachning, avslappnande kropps- och skönhetsbehandlingar, trevliga utflykter och andra roliga och mysiga aktiviteter. Självfallet blir det också tid för avkoppling, sol, bad, god mat och dryck samt massor av härligt umgänge.

Allt som erbjuds ingår, hur mycket du deltar är dock naturligtvis upp till dig själv. Vårt fokus är att du ska må bra och det brukar våra gäster göra, oavsett ambitionsnivå och tidigare träningsbakgrund.

Resan är av typen "More inclusive" och innehåller:

  • Flyg och transfers

  • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

  • Mat & dryck (All inclusive)

  • Gruppträningspass

  • Individuella sessioner / personlig träning

  • Kropps- och skönhetsbehandlingar

  • Utflykter och aktiviteter

pris: 16.900 sek*

* Gäller tidigare kunder samt mot uppgivande av rabattkod. Ord. pris 18.900 sek. 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Sardinien!

Mer om resan, resmålet och vår planerade vistelse

Resmål

Sardinien

Välkommen till en av Italiens vackraste platser. En ö med fantastisk natur, behagligt klimat, kilometerlånga stränder och underbar mat. Ön är rik på kultur och har en fantastisk historia. Människorna är gästfria och generösa, inte konstigt att italienarna själva gärna förlägger gärna sin semester här! 

Resan

Flyg och transfer

Vi flyger direkt till/från Sardinien med direktflyg från/till Arlanda med TUIfly. Självfallet ingår också mat på flyget, incheckat bagage samt transfers på plats. 

Flyg till/från Göteborg och Köpenhamn kan ordnas vid förfrågan. 

Boende, mat och dryck

Baia di Conte ****

Vi bor på en resort i nordvästra delen av Sardinien, omgivna av ett naturreservat och med mindre än 50 meter till det kristallklara havetoch den långgrunda sandstranden Spiagga Mugoni. I området finns flera intressanta utflyktsmål, otaliga stränder och inte minst den vackra staden Alghero.

Gruppträning

Yoga, dans, styrka och kondition i olika former

Omfattande och varierat för både nybörjare och mer avancerade. Välj dina favoriter och/eller passa på att prova något nytt!

Individuella sessioner

Kropps- och skönhetsbehandling samt privat träning

För att riktigt kunna skämma bort dig har vi med oss egna terapeuter som kommer erbjuda dig avslappnande behandlingar samt tränare/coacher som instruerar under individuella sessioner. 

Utflykter och övriga aktiviteter

Kultur, upplevelser, underhållning och äventyr

Förutom träning och behandlingar ingår också flera utflykter där du ges möjlighet att uppleva mer av resmålet. Dessutom bland annat sport, lek, spel, sång, musik och dans. 

Ledare

Gruppträningsinstruktörer, terepeuter och övriga ledare

Som vanligt kommer vi samla ihop ett härligt gäng med entusiasmerande grupptränare, skickliga terapeuter, ihärdiga personliga tränare och andra som behövs för att organisera och leda under vår vistelse. 

Please reload

FORTFARANDE INTE BOKAT?

Vi har ett begränsat antal platser och våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag!

 

Anmäl ditt intresse eller boka genom länken nedan alternativt genom att ringa oss på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Sardinien!

bottom of page